Дигитална агенция за SEO оптимизация

Дигитална агенция за SEO оптимизация Разни

Как да изберете добра дигитална агенция за SEO оптимизация?

Конкуренцията в нашата държава е ожесточена, във всяка една сфера, въпреки мащаба й.

Представете си, че сте голям инвеститор и желаете да наложите бранд, който е световен, и търсите бъдещи потребители. Представете си колко малка е България, при положение, че бизнесът можете да го развиете в Китай, Индия, САЩ, UK, Канада и където още се сетите.

България – население с ниска покупателна способност и малък брой население, в сравнение с развитите страни.

Въпреки всичко конкуренцията у нас е ОГРОМНА, във всяко едно отношение.

Дори в сектор Дигитален маркетинг, където редица компании правят чудеса за своите клиенти, подсигурявайки им трафик, респективно на това и нови клиенти.

Как да изберете дигитална агенция за SEO?

Първо, нека да поговорим за силата на органичния трафик и позитивите, ако имате добре класиран сайт в Google.

Ако в дадена област сте сред първите 3 резултата, при отправяне на конкретни заявки, т.е., ако сте със сайт, който е добре оптимизиран, или пък със сайт, който няма никаква конкуренция, то тогава това означава, че ще се радвате на огромен брой потребители. Клиенти, които дълготрайно ще подобряват Вашето благосъстояние.

Дигитален маркетинг и SEO оптимизация

Не така стоят нещата, когато Ви няма в класирането. Понякога наши клиенти и партньори прибягват към отчайващи ходове, само и само да представят продукта на по-голяма аудитория и това води до грешки, до влошаване на нещата.

В подобни случаи ние, експертите по дигитален маркетинг и по-точно в  SEO оптимизация, се виждаме в чудо, докато оправим поразиите и нанесените щети.

Именно и поради тази причина Ви съветваме, още от създаването на нов онлайн бизнес, да се обърнете към дигитална агенция, към фирма, предлагаща SEO оптимизация за България и да действате дългосрочно с нея.

Повечето компании имат изисквания за огромни бюджети, но има и такива, които работят по бюджет, определен от Вас, предприемачите.
Добра компания, към която да насочите вниманието си е VISEO LTD.

Ето и съвети, чрез които да подберете добра дигитална агенция.

 • Търсете дигитална агенция с история.
 • Следете отзивите на компаниите.
 • Попитайте партньори, които биват обслужвани от други хора, едва тогава вземете решение с коя дигитална агенция да сключите договор.
 • Задължително проучете дигитална агенция w-seo.com.
 • Потърсете оферти от поне три агенции и сравнете какво Ви се предлага.

И така, да минем по същество, какво трябва да направите, за да класирате сайт напред в Google:

 • Създайте сайт за потребителите, а не за търсачките. Гледайте сайтът да е полезен, информативен, с добър външен вид.
 • Работете с хъс и желание за развитие, а успехът е въпрос на време, кога ще дойде.
 • Отделяйте всеки ден внимание на сайта, обгрижвайте го, актуализирайте съдържанието, добавяйте полезни статии и други сходни.
 • Започнете работа по Линк Билдинг, но без да прекалявате. На ден по един линк , съпътстван с качествено съдържание е напълно достатъчен.
 • Създайте си семантично ядро и работете по важните ключови думи, по заявките, които най-добре отговарят на вашият бизнес.
 • Използвайте социалните мрежи за социални сигнали и за трафик.
 • Партнирайте си с хора, имащи подобни сайтове, разменяйте банери, линкове.
 • Участвайте в директории за статии, създавайки качествено съдържание – има много безплатни, но има и платени. Една безплатна, която Ви препоръчваме е Pisatel.net.
 • Следете постигнатите резултати всеки месец, това ще Ви направи по-мобилизирани и по-целеустремени.

Финални думи, касаещи класирането на сайтове на предни позиции в Google

Трябва да отчетем, че не е никак лесно да се пребори конкуренцията, особено в област, при която тя е огромна. Но с добра работа, с правилните хора, със стратегия по оптимизация на сайтове, която е съставена от опитни експерти, успехът е гарантиран.

Имайте предвид, че нещата стават бавно, но когато екипът от специалисти работи, те ще бъдат факт буквално след няколко седмици.

Оценете статията
( 3 assessment, average 5 from 5 )
Моят професионален ИТ експерт
Add a comment

 1. ivo

  Според мен, ако проекта е голям, seo агенцията е хубаво да се включи в проекта още от ниво избор на домейн и създаване на план за развитие на проекта във всичките етапи.

  Reply